Wat de boer niet kent

dans

Wat de boer niet kent.... dat eet hij niet! Vier dansers, allemaal met een andere achtergrond, op weg naar hun bestemming. Onderweg kruisen hun wegen. Ze botsen. Hoe goed kennen we de cultuur van de ander eigenlijk? Zijn we echt zo verschillend van elkaar of hebben we misschien toch ook veel gemeen? De nieuwste voorstelling van Under Construction laat zien hoe het is om een kijkje te nemen in andermans cultuur. Al dansend ontmoeten zij elkaar. Jazzdans, moderne dans, urban en te gekke stunts worden gebruikt om meer begrip te krijgen. Met een humoristische toon laten we zien dat anders niet altijd vreemd is!

Wat de boer niet kent.. is te combineren met een nabespreking. Hierbij nemen wij ook onze eigen maatschappij onder de loep, waarbij we op een luchtige manier verschillende stereotypes bespreken en de jongeren hierbij mee laten denken. Een voorstelling met een maatschappelijk tintje gecombineerd met een grote dosis plezier, enthousiasme en te gekke moves!

 
Algemene gegevens
Under Construction 
12/16 jr 
 
9x6x3 
40
 
200 / 200
 
100 
30
 
Prijzen
€1383, voor één voorstelling,, €375.- voor een tweede uitvoering, €527,- voor een derde uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie 
Afbeeldingen