Remix 2.1!

popmuziek, CKV VMBO, basisvorming

Nederland heeft een grote naam in het buitenland als het om dancemuziek en remixen gaat. Het werk van Nederlandse top-Dj’s is zelfs een heus exportproduct. Ook de band DIVE, die over de hele wereld optreden met hun live-dance muziek, heeft diverse remixen van hun werk in het buitenland uitgebracht. Het concept van een remix is de basis voor DIVE’s programma ‘Remix 2.1’.
REMIX 2.1 is een zeer interactief programma, waarbij de leerlingen uitgedaagd worden om eigen muzikale ideeën te gebruiken en daarmee de muziek van de bekendste artiesten om te kneden tot een nieuwe song. Verschillende, bekende hits, worden door elkaar gemixed en het leuke is dat al vanaf het begin van de show leerlingen het podium op worden gevraagd om mee te doen en hun steentje bij te dragen.
De mannen van DIVE (Raymond en Rene) gaan dieper in op de geschiedenis en de techniek van het remixen. Hoe is het ontstaan? Wat heb je er voor nodig? Waar is een nummer eigenlijk uit opgebouwd?
Tijdens de gehele show worden er leerlingen het podium opgevraagd om even mee te doen en te ervaren hoe het is om iets van jezelf aan een bekend nummer toe te voegen ...

 
Algemene gegevens
DIVE 
12/18 jr 

René Lenting en Raymond Dreesen

 
6x4x3 
45
 
150 / 200
 
90 
20
 
40 
Prijzen
€ 765,- voor de eerste voorstelling, , € 253,- voor een tweede uitvoering,, € 257,- voor een derde uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie 
Afbeeldingen