Niks aanraken, toch muziekmaken! - het ultieme meedoe-concert

popmuziek, CKV VMBO, basisvorming

René en Raymond vormen samen de band DIVE, waarmee ze over de hele wereld optreden met hun live-dance muziek. In Nederland schrijven René en Raymond tunes en leaders voor bekende programmas als Telekids, het NOS-journaal en diverse lifestyle-programma’s.
In het ultieme meedoe-concert NIKS AANRAKEN, TOCH MUZIEK MAKEN,  laten René en Raymond de handen van de leerlingen wapperen tijdens dit “meedoe-concert”. De mannen van DIVE hebben namelijk infrarood apparaatjes bij zich waarmee heel makkelijk vette beats en gave sounds kunnen worden gemaakt. Er kan zelfs mee worden gescratcht als een DJ!
Na een korte muzikale uitleg worden er snel leerlingen het podium op gevraagd om over een bestaande beat heen te spelen. Gaandeweg wordt het steeds een beetje moeilijker gemaakt ... er wordt gerouleerd en om zoveel mogelijk leerlingen muziek te laten maken.
Ook spelen Raymond en Rene een paar eigen songs die aangedikt mogen worden door wie dat maar wil! Een spannend en heel interactief programma, waarbij het motto is: AAN DE SLAG!!
 

 
Algemene gegevens
DIVE 
12/18 jr 
René Lenting en Raymond Dreesen 
6x4x3 
45
 
150 / 200
 
90 
0
 
40 
Prijzen
€ 765,- voor de eerste voorstelling, , € 253,- voor een tweede uitvoering , € 257,- voor een derde uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie 
Afbeeldingen