Amar speelt Ali

cabaret

In Amar speelt Ali kruipt Amar in de huid van vele Ali’s. Amar speelt in zijn eentje een Marokkaans gezin, waarin iedereen zijn eigen antwoord zoekt op de integratie. Hij schakelt moeiteloos heen en weer tussen deze komische en levensechte personages. Een pro-Nederlandse vader. Een oudste zoon die het niet meer trekt. Een politiekcorrecte middelste zoon die als beroepsallochtoon opduikt in praatprogramma’s. De jongste zoon wordt ondertussen vermalen tussen twee culturen.

Amar speelt ALI houdt ons een meedogenloze lachspiegel voor die uitvergroot wat we liever verborgen houden. Een hilarisch, maar tegelijkertijd ook dieptragisch verhaal over integratie, discriminatie, vooroordelen, keuzes maken en het verliezen van je identiteit.

Amar (34), geboren in Marokko, woont sinds zijn zevende in Nederland en maakte zijn cabaret-televisiedebuut in het acht uur journaal. In deze dolgedraaide maatschappij die zo zijn eigen cabaret creëert is zijn droom om Nederland te veranderen met humor, beginnend bij zichzelf: “Je moet jezelf nooit te serieus nemen”.

 

 


 
Algemene gegevens
Amar el- Aijouri 
12/18 jr 
Amar el-Aijouri 
6x5x3 
50
 
150 / 500
 
90 
30
 
60 
Prijzen
€1851- voor de eerste voorstelling, , €595,- voor de volgende uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie 
Afbeeldingen
Urls