Martin Verdonk

slagwerk/percussie

Percussionist Martin Verdonk (Curaçao, 1959) behoort al meer dan dertig jaar tot de wereldtop. Zijn staat van dienst mag met recht
indrukwekkend genoemd worden. Martin heeft Internationaal opgetreden met artiesten als Steve Winwood, Incognito, Santana, Prince, Lionel Richie, Donna Summer, Chaka Khan, James Taylor en Toots Thielemans. In Nederland werkte hij o.a. met Ilse DeLange, Nick & Simon, Jan Smit, 3J’s, Doe Maar, Rene Froger, Trijntje Oosterhuis, Lenette van Dongen, Gerard Joling, Glennis Grace, Do en Ruth Jacott. Sinds 1990 geeft Martin les op het Conservatorium van Rotterdam.
In 1995 ontving hij de prijs voor “Outstanding service to Jazz Education” in Los Angeles en in 2014 ontving Martin uit handen van de minister-president van Curaçao een ‘lifetime achievement award’ voor al zijn verdiensten in de culturele sector! Tevens is hij, inmiddels meer dan tien keer, door de lezers van het vakblad Slagwerkkrant uitgeroepen tot beste percussionist.

Martin Verdonk biedt verschillende mogelijkheden in overleg: een concert met veel percussie van Martin, een demonstratie/kennismaking met het instrumentarium of er kan gekozen worden voor een of meerdere percussie-workshops. Er kan ook gekozen worden voor een combinatie van de verschillende vormen.


 
Algemene gegevens
Martin Verdonk 
6/12 jr 
Martin Verdonk (percussie)  
4x3x3 
50
 
30 / 180
 
30 
15
 
20 
Prijzen
€358,- voor de eerste voorstelling, , €101,- per volgende uitvoering, op dezelfde dag in dezelfde accommodatie 
Afbeeldingen