Impresariaat Uit de Kunst (iudk) is het grootste gespecialiseerde impresariaat in kunsteduactieve voorstellingen op school en in theaters. Wij selecteren muziek-, dans- en theatervoorstellingen, al dan niet in combinaties met workshops, op thema, doelgroep, schooltype en leeftijdsgroepen en bovenal op KWALITEIT  en GESCHIKTHEID.

IUDK opereert jaarlijks met een 2.000 tal voorstellingen door heel Nederland en hanteert vaste all-in prijzen, ongeacht het landsdeel waar de voorstelling wordt gegeven.

IUDK bedient een doelgroep van kinderen en jongeren van 4 - 18 jaar en heeft hiertoe een 40-tal gespecialiseerde artiesten/gezelschappen, die een passie hebben om voor deze doelgroep op te treden.

Jaarlijks brengt IUDK een seizoensbrochure uit (kostenloos aan te vragen via info@iudk.nl). Tevens organiseert IUDK jaarlijks de Etalagedagen met een prachtig aanbod aan nieuwe voorstellingen (zie ook www.etalagedagen.nl).

Sinds de invoering van de Cultuurkaart, hoort IUDK bij de grootste Cultuurkaart-acceptanten. Daarnaast is IUDK lid van de brancheorganisatie Kunstconnectie.

Artiesten melden zich bij IUDK aan middels een uitnodiging voor een voorstelling. Op basis daarvan wordt gekeken of de voorstelling past in het aanbod en hoe de samenwerking invulling kan worden gegeven.

 

.... HOREN, ZIEN, BELEVEN EN GENIETEN!

Daar gaat het om bij de voorstelingen van Uit de Kunst! 

 

Medewerkers

Jeroen Jesse - directeur (artistiek & zakelijk)

Lidia Bua - boeking & planning

Minka Petersen - boeking en planning

Ton Dijst - administratie

 

Bereikbaarheid:

Ma-Do van 9.00 - 16.00 uur

Vrijdag 9.00 - 14.30 uur

 

Telefoonnrs:

030-711 5105 (boeking en planning)

030-711 5107 (financieel)

 

Email:

info@iudk.nl

Websites:

www.iudk.nl

www.etalagedagen.nl